Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ÜLKÜCÜ CAMİANIN EFSANE İSMİ HALUK PİRİMOĞLU ERZURUM’DA

ÜLKÜCÜ CAMİANIN EFSANE İSMİ HALUK PİRİMOĞLU ERZURUM’DA
REKLAM ALANI
24.09.2022
A+
A-

ÜLKÜCÜ CAMİANIN EFSANE İSMİ HALUK PİRİMOĞLU ERZURUM’DA

Ülkücü camianın sevilen ismi, Ömer Haluk Pirimoğlu, bu sabah hava yoluyla Erzurum’a geldi. Hava alanında partililer tarafından karşılanan Primoğlu, Miting öncesinde iki gün boyunca Erzurum’da partililerle bir araya gelecek.

Açıklama yok.

Pirimoğlu, “ Bütün dünya zor bir süreçten geçiyor. Bu süreçte en çok ihtiyacımız olan şey birlik ve beraberliği sağlamaktır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin bu anlamda tavrı nettir. Cumhur İttifakı sağladığı birlik ve beraberlikle, gemiyi bu dalgalalı sularda kıyıya sağ salim ulaştıracak tek kaptandır. Bu anlamda Aday Belli Karar Net temalı mitinglerimizi önemsiyoruz. Tüm Erzurumlu hemşerilerimi Pazar günü yapılacak olan Mitinge davet ediyoruz. Kadim şehir Erzurum geçmişten bu güne her zaman Devletinin milletinin yanında olmuş, üzerine düşen vazifeyi her zaman yerine getirmiştir. Biliyoruz ki bundan sonra da Erzurumlunun kararı nettir.” Dedi.

Haber: Erkan Arıkan

Açıklama yok.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI