Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE VAKIF OLGUSU; TÜRK MİLLİ KUVVETLER VAKFI ÖNCESİ VE SONRASI OLARAK 2 YE AYRILMIŞTIR

TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE VAKIF OLGUSU; TÜRK MİLLİ KUVVETLER VAKFI ÖNCESİ VE SONRASI OLARAK 2 YE AYRILMIŞTIR
REKLAM ALANI
13.09.2024
A+
A-

TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE VAKIF OLGUSU; TÜRK MİLLİ KUVVETLER VAKFI ÖNCESİ VE SONRASI OLARAK 2 YE AYRILMIŞTIR.

Hepimiz hatırlayalım bundan sadece 4 yıl önce yurdum insanı vakıflara ne kadar ehemniyet veriyor ve güveniyordu?

Biz kurulduğumuz da ülkemizde kaç vakıf ve dernek vardı?
Biz kurulduktan sonra kaç tane vakıf, dernek ve STK kuruldu!
Hatta bizden örnek ve güç alarak kaç tane parti kuruldu!

Açıklama yok.

TÜMKUV’un birbirinden değerli bölüm Başkanlarımızın üstün gayretleri ve becerileri ile Genel Başkanımız toplayıcı, birleştirici, yönlendirici lider özellikleri ve babacan tavırları ile Yüce Türk Milletinin çok kısa zamanda hem sevgisini hem de takdirlerini kazanan TÜMKUV bu başarıları ile lider ruhlu kardeşlerimize de örnek olmuştur.
Bu başarı; Kutlu Devletimizin, Yüce Milletimizindir. Bizlere güvenerek duaları ve maddi destekleri hep yanımızda olan sizlerindir.

Açıklama yok.
.
Türk Millî Kuvvetler Vakfı bir dönemin öncüsü olarak tarihe geçmiş, hizmetleri yurt dışında ki soydaşlarımızın dahi takdirini kazanmıştır.

Hayata geçirmeyi beklettiğimiz onlarca projelerimizin ekonomiye, tarıma ve savunmaya çok büyük destekler vereceğinden şüphemiz yoktur.

Açıklama yok.

Kurulduğumuz ilk günden bu güne kadar emek vermiş, bizimle olmuş ve halen bizimle omuz omuza hizmetine devam eden birbirinden değerli Başkanlarımıza, desteklerini her daim bize sunan Aziz Milletimize ve bu Vakfı kurarak bizleri bir araya getirip, birbirinden önemli başarıların baş mimarı Dr. Fatih ŞİMGA ‘ya sonsuz şükranlarımızı ve saygılarımızı sunuyoruz.

Türk Millî Kuvvetler Vakfı Genel Başkan Yrd. Burak ŞİMGA.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

REKLAM ALANI