Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ÖMER EROĞLU: GÜN DEVLETİMİZİN MİLLETİMİZİN YANINDA OLMA GÜNÜDÜR

ÖMER EROĞLU: GÜN DEVLETİMİZİN MİLLETİMİZİN YANINDA OLMA GÜNÜDÜR
REKLAM ALANI
09.02.2023
A+
A-

Açıklama yok.

 

ÖMER EROĞLU: GÜN DEVLETİMİZİN MİLLETİMİZİN YANINDA OLMA GÜNÜDÜR

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok kenti etkileyen depremlerin ardından Tuana Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Eroğlu, Gün birlik ve beraberlik günüdür diyerek destek Mesajı yayınladı.

Tuana Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Eroğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Gün siyaset. dil din ırk meseb ayirt etmeden devletimizin milletimizin yanında olma günüdür değerli cumhurbaşkanımız ve kurmaylar gece demeden gündüz demeden depremzedelerle beraber kurtarma çalışmalarını beraber yürütüyorlar .Dünya devletlerinin üzüntüsünü belirten ve maddi manevi yardım eden tüm ülkelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Dünya bütün insanlık dil din ayırmaksızın kardeştir bu amaçla ülkemizin yanında yer tüm ülkelere sonsuz teşekkür ederim Rabbim hayatini kayıp eden tüm yurtdaşlarimiza rahmetiyle merhamet etmesini diler yaralı depremzedelere biran önce şifa vermesini niyaz ederim başta Türkiye cumhuriyetinin başında olan sayın cumhurbaşkanımıza ve değerli bakan arkadaşlarımıza milliyetçi hareket partisine ve diğer siyasi partilerden tek yürek olan tüm insanlara teşekkürlerimi sunarım.

Sayın içişleri Bakanımıza ayrı bir teşekkür ederim. Ülkemizin her felaketinde hemen felaket yerine giderek . Yaraları sarmaya çalışan sayın soyluya çok teşekkür ederim. Cumhurbaşkanımız ve de kadrosu peygamber özelliklerinden bir özellik taşımaktadır. Nasılmı işte Tüm Peygamberlerimiz bir felaket olduğu zaman evi eşini çocuklarını bırakarak felaket yerine koşarak gitmişlerdir. çok şükür devletimizi yöneltenlerde bu vasıflar vardır . Allah razı olsun takdiri ilahi böyleymiş inşallah sayın cumhurbaşkanım ve de kadrosu milletiyle bunların üstesinden gelecektir. Tüm ülkemiz üzgün tüm dünya üzgün Rabbim yardımcımız olsun. Bir an önce en kaz altındaki vatandaşlarımızın en kaz altından sağ çıkarılmasını rabbimden niyaz ediyorum. İfadelerini kullandı.

GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR

GÜN DEVLETİMİZİN MİLLETİMİZİN YANINDA OLMA GÜNÜDÜR

ABDULLAH YİĞİT- ANKARA

REKLAM ALANI