Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

KW ORSA GAYRİMENKUL İZMİR URLADAN MEHMET TAŞ `DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

KW ORSA GAYRİMENKUL İZMİR URLADAN MEHMET TAŞ `DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
27.10.2022
A+
A-

KW Orsa Gayrimenkul İzmir Urla ` dan Mehmet Taş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Taş mesajında şunları kaydetti:

19 Mayıs 1919’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlayan milli mücadele, büyük bir zaferle noktalanmıştır. Bu zaferin ardından Büyük Önder Atatürk’ün, “Türk milletinin tabiat ve şiarına en uygun idare, cumhuriyet idaresidir.” dediği cumhuriyetin ilanının 99. yıl dönümünü büyük bir gurur, coşku ve heyecanla kutluyoruz.

Cumhuriyet, egemenliğin kaynağının millete ait olduğunu kabul eden devlet şekli demektir. Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet yönetimi ve böylelikle “egemenliğin kayıtsız şartsız Türk millettine ait olduğu” ve “Büyük Millet Meclisi’nin üzerinde hiçbir makam bulunmadığı “ ilan edilmiştir. Atatürk’te 10. Yıl Nutku’nda, bu günü en büyük bayram olarak nitelendirmiştir.

 

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal’in “ Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz. “ sözünü yolumuza ilke edinip Cumhuriyet’i yaşatarak ve istikbali her zaman demokrasi ile taçlandırarak bu büyük çoşkuyu bugün halkımızla yarın gelecek nesillerin yaşayacak olmasının gururunu bize yaşatan; 29 Ekim’i Cumhuriyet’in doğuşu olarak Aziz Türk milletine armağan eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşları olmak üzere, şanlı tarihimizin ölümsüz sembolleri olan Aziz Şehitlerimizi, Kahraman Gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor, aziz Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutluyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

 

REKLAM ALANI