Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

kickboks Dünya kupasında şampiyonasında TURAN TEŞKİLATIN ` dan çıkarma

kickboks Dünya kupasında şampiyonasında TURAN TEŞKİLATIN ` dan çıkarma
REKLAM ALANI
20.05.2022
A+
A-

kickboks Dünya kupasında şampiyonasında TURAN TEŞKİLATIN ` dan çıkarma.

Açıklama yok.

Turan Teşkilatı Genel Merkezine bağlı birimlerden olan Turan Teşkilatı Gençlik ve Spor Kulüpleri Biriminin İstanbul İli Birim Başkanı ve Sporcumuz Cemal DAŞDAN 94.Kg Dünya Şampiyonu; 70 kg Bayanlarda Elif ÇALIŞKAN Dünya Şampiyonu ve 57 kg Koray ERTAŞ Şampiyonada 3. Oldular

Açıklama yok.

Turan Teşkilatı İstanbul İl Başkanımız Ve Sporcumuz Cemal DAŞDAN 53 ülkenin katıldı 3500 Sporcunun katıldığı yarışmada Turan Teşkilatı İstanbul Gençlik ve Spor Kulüpleri sporcuları Elif ÇALIŞKAN Yıldız Bayanlar Kategorisinde POINT FIGHTING branşında Dünya 3. Koray ERTAŞ ise Genç erkeklerde Full Contact Branşında Dünya 3. Elde ettiler. Bu Gururu Bizlere Yaşatan Başta Genel Başkan Yardımcımız Günay Yay ve İstanbul İl Başkanımız Cemal DAŞDAN’a ve Sporcularımıza Sonsuz Teşekkür Ederiz.

Açıklama yok.

Turan Teşkilatı Onursal Başkanı ve Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan , Bu Gururu Bizlere Yaşatan Başta Genel Başkan Yardımcımız Günay Yay ve İstanbul İl Başkanımız Cemal DAŞDAN’a ve Sporcularımıza Sonsuz Teşekkür Ederiz .

Açıklama yok.

Turan Teşkilatı Genel Başkanı ve 26 Safires Group Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Yürüksoy, Bu Gururu Bizlere Yaşatan Başta Genel Başkan Yardımcımız Günay Yay ve İstanbul İl Başkanımız Cemal DAŞDAN’a ve Sporcularımıza Sonsuz Teşekkür Ederiz .

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

REKLAM ALANI