Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ESNAFIMIZIN SESİ OLUYORUZ

ESNAFIMIZIN SESİ OLUYORUZ
REKLAM ALANI
26.05.2021
A+
A-

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu:
– “ESNAFIMIZIN SESİ OLUYORUZ”

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Pandeminin, Kemer gibi turizm merkezilerinde sıkıntı oluşturması ve esnafın zor durumda kalması nedeniyle esnafın yanında olmak için gerekli tüm adımları atıyoruz. Onları sesi olup istek ve şikayetlerini ilgili yerlere iletiyoruz. Çözüm arıyoruz.” dedi.
Esnafın, son genelge ile sabah saat 10.00 ve akşam 21.00 de uygulanan kapanma nedeniyle zor durumda kalması sonrası Başkan Topaloğlu, esnafın yanında olmak için gerekli çalışmaları başlattıklarını söyledi.
Topaloğlu, esnafın sesi olmak için gerekli tüm adımları attıklarını belirterek, milletvekilleri ve ilgili diğer tüm makamlarla irtibata geçtiklerini kaydetti.
Ülke olarak zor bir süreçten geçtiklerine dikkat çeken Başkan Topaloğlu, “Pandemi nedeniyle esnafımızın zor durumda olduğunu biliyoruz. Turizm bölgesinde yer alan esnaflarımız gelen son genelge ile sabah saat 10.00 ve akşam 21.00 de uygulanan kapanma nedeniyle, sıkıntılı bir dönem geçirdiklerini ve iş yapamadıklarını bize iletiyorlar. Özellikle akşam 21.00 den sonra otellerde konaklayan turistin akşam yemeğinden sonra çarşıya çıktıklarını ve kısıtlama nedeniyle de dükkanlarını kapamak zorunda kaldıklarını ve hem turistin hem de kendilerinin mağduriyet yaşadıklarını söylüyorlar.” dedi.
– ESNAF “BİZ BİTTİK” DİYOR
Başkan Topaloğlu, esnafın Cumartesi ve Pazar günleri uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle dükkanlarının kapalı olmasından dolayı da adeta “Biz bittik” dediklerine değinerek şöyle konuştu:
“Kendilerine hak veriyoruz. Ana lokomotifi turizm olan Kemer’de bu durum, esnaflarımızı sıkıntıya sokmaktadır. Bizlere iletilen bu sıkıntıları bizde ilgili makamlara ve milletvekillilerimize iletiyoruz. Bu konuda ciddi bir telefon trafiği yapıyorum. DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, AK Parti Antalya İl Başkanı sayın İbrahim Ethem Taş, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve İbrahim Aydın, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Antalya İYİ Parti Milletvekili Hasan Subaşı’yı bizzat arayıp konuyu kendilerine ilettim ve esnafımız adına destek istedim. Durumun tekrar düzenlenmesi için esnafımızın taleplerini anlattım. Bu konuda çalıştıklarını söylediler. Çözüm bekliyoruz.”

Kaynak:https://www.kemer.bel.tr/tr/haberler/esnafimizin-sesi-oluyoruz.html#

REKLAM ALANI