Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Devlet başkanı İçişleri Bakanlığı liderleriyle toplantı yaptı

Devlet başkanı İçişleri Bakanlığı liderleriyle toplantı yaptı
REKLAM ALANI
03.09.2023
A+
A-

 

 

 

 

Olaylar

Akorda

Devlet başkanı İçişleri Bakanlığı liderleriyle toplantı yaptı

2023

Toplantının açılışını yapan Cumhurbaşkanı, yeni İçişleri Bakanı Yerzhan Sadenov’u tanıttı.

Devlet Başkanı’nın da belirttiği gibi, yeni atanan daire başkanının içişleri organlarında 30 yıllık görevi var, ilçe düzeyinde dedektiflikten bakan yardımcılığına geçti.

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı, eski Bakan Marat Akhmetzhanov’a yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, liderliği sırasında içişleri organlarının faaliyetlerinin organizasyonunda dijital teknolojilerin tanıtılması, trafik ihlallerinin otomatik olarak kaydedilmesi ve artışların artırılması da dahil olmak üzere bir dizi olumlu değişikliğin altını çizdi. polisin açıklık düzeyi.

 

 

 

 

Toplantı katılımcılarına seslenen Devlet Başkanı Kassym-Jomart Tokayev, dünkü Kazakistan halkına hitaben yaptığı konuşmada vatandaşlarımızın refahını ve temel sosyal ve ekonomik dönüşümleri iyileştirmek için kendilerine özel talimatlar verildiğini vurguladı. Bu planların uygulanması büyük ölçüde polisin önemli bir rol oynadığı hukuk ve düzen durumuna bağlıdır.

 

 

 

 

Devlet başkanı, içişleri organlarının çalışmalarını yeniden biçimlendirmek, halkla ve sivil toplum kurumlarıyla sürdürülebilir iletişim kurmak için yeni fikirlere ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

 

 

 

– Suçlara karşı sıfır tolerans ilkesine uyumun pratikte sağlanmasına olanak sağlayacak şekilde halkla karşılıklı yarar sağlayan işbirliği biçimleri sunarak hizmet polisinin geliştirilmesine devam edilmesi gerekmektedir. Küçüklerin haklarının korunması sistemi de ciddi bir düzeltme gerektiriyor. Bu yıl 30 Haziran’da İçişleri Bakanlığı kolejinin genişletilmiş toplantısında verdiğim talimatların uygulanmasının sağlanması gerekiyor. Kassym-Jomart Tokayev, görevlerin çok ciddi olduğunu ve başarılı çözümlerinin tüm personelin uyumunu ve her şeyden önce bakanlığın liderliğini gerektirdiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı, İçişleri Bakanlığı liderliğine belirlenen görevlerin yüksek kalitede ve zamanında uygulanmasında başarılar diledi.

 

 

geri gelmek geri gelmek

kaynak:https://akorda.kz/ru/glava-gosudarstva-provel-soveshchanie-s-rukovodyashchim-sostavom-mvd-283552

 

 

REKLAM ALANI