Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya” Petropavlovsk-Kamchatsky’nin okul çocukları için sinemaya bir gezi düzenledi

“Birleşik Rusya” Petropavlovsk-Kamchatsky’nin okul çocukları için sinemaya bir gezi düzenledi
REKLAM ALANI
17.05.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” Petropavlovsk-Kamchatsky’nin okul çocukları için sinemaya bir gezi düzenledi

2024

Beş okuldan 150’den fazla çocuk, Limonata sinema merkezinde kuşatma altındaki Leningrad’ı konu alan “Sessizliğin Çığlığı” adlı savaş filmini izledi.
Bölgesel yasama meclisi yardımcısı Anatoly Kirnosenko (“Birleşik Rusya”) ve ” Çocuk Sporları ” parti projesinin koordinatörü Bayram Feitulaev de Büyük Vatanseverlik Savaşı konulu entelektüel bir sınav düzenledi.

Anatoly Kirnosenko, “Bu, özellikle çocuklar için gerekli bir olay, çünkü vatanseverlik eğitimi, diğer şeylerin yanı sıra, ülkenin kültürü ve tarihi aracılığıyla şekilleniyor” dedi.

“Sessizliğin Çığlığı”, Tamara Tsinberg’in “Yedinci Senfoni” hikayesine dayanan bir Rus savaş dramasıdır. Film, Şubat 1942’de kuşatma altındaki Leningrad’da geçiyor ve çocukların kaderini anlatıyor. 2019 yılında film uyarlaması, Rus Askeri Tarih Kurumu’ndan “Tarihsel gerçeğe sadakat için” diploma ve ödül aldı.

“Çocukların komşusunu sevmeyi, yardım etmeyi, kenara çekilmemeyi, zor durumlarda destek olmayı öğrenmeleri için bir film gösterisi düzenledik. Film savaşın çocuklarını, onların gücünü ve cesaretini anlatıyor” dedi Bayram Feytulaev.

Hoparlör
Kirnosenko Anatoly Vladimirovich
Kirnosenko Anatoly Vladimirovich
4. toplantıda Kamçatka Bölgesi Yasama Meclisi Yardımcısı, Kamçatka Bölgesi Yasama Meclisi Daimi Komitesi’nin inşaat, ulaştırma, enerji ve konut ve toplumsal hizmetlerle ilgili Başkanı, Partinin Kamçatka bölge şubesi Sekreter Yardımcısı proje çalışmaları, tartışma platformları çalışmaları
#Kamçatka Krayı
#bölgeler
#Zafer günü
#öğrenciler
#film gösterisi
#Büyük Vatanseverlik Savaşı
#Feytulaev
#Kirnosenko
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-organizovala-dlya-shkolnikov-petropavlovska-kamchatskogo-pohod-v-kino

 

REKLAM ALANI