Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya Kadın Hareketi” siyaset okulunun seçim kampanyalarının analizine adanmış çevrimiçi bir oturum düzenledi

“Birleşik Rusya Kadın Hareketi” siyaset okulunun seçim kampanyalarının analizine adanmış çevrimiçi bir oturum düzenledi.

“Birleşik Rusya Kadın Hareketi” siyaset okulunun seçim kampanyalarının analizine adanmış çevrimiçi bir oturum düzenledi
REKLAM ALANI
28.09.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya Kadın Hareketi” siyaset okulunun seçim kampanyalarının analizine adanmış çevrimiçi bir oturum düzenledi

2024

Ülkenin her yerinden binden fazla dinleyici katıldı.
Siyasi okul, sosyo-politik gündem üzerinde çalışan kadınlar için karşılıklı destek ve destek sağlayan kamuya açık bir platformdur ve parti projesi, bölgelerinin kalkınmasına katılmak isteyen ve buna hazır olan kişiler için siyasi bir kariyer oluşturmaya yardımcı olduğunu belirtti. “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” , Devlet Duması milletvekili Natalia Poluyanova.

“Siyasi mentorluğu sistematik olarak geliştiriyoruz, parti ekibinde çalışan acemi milletvekillerinin vesayeti altına alıyoruz. Bir seçim dönemi daha sona erdi ve kadınların siyasete olan ilgisinde bariz bir artış kaydedildi. Seçim kampanyalarını analiz ederek, bu yılki seçimlerin sonuçlarına dayanarak, bölgesel örneklerden yararlanarak bir siyasetçinin imajındaki özellikleri, eğilimleri ve değişiklikleri vurgulayan bir siyaset okulu yürütmeye karar verdik” dedi.

İletişim holdingi Minchenko Consulting’in genel müdürü Evgenia Stulova , katılımcıların talebi üzerine siyaset okulunun tematik izlerinin düzenli olarak güncellendiğini vurguladı.

“İnsanların bir kampanyaya nasıl hazırlandıklarını, bunu büyük bir özenle yürüttüklerini sık sık görüyoruz, ancak dar uzmanlar dışında hiç kimsenin oturup analiz ettiğini görüyoruz: ne oldu, ne yanlıştı, bir sonraki kampanyaya ne alınmalı ya da ne yapılmalı? kategorik olarak kabul edilemez” dedi.

Parti proje uzmanı, iletişim ajansı genel müdürü Aktör Dmitry Elovsky, kadın siyasetindeki ana eğilimleri ve ilginç vakaları sundu; seçim avukatı Ekaterina Smirnova, özellikle sosyal ağlarda çalışmanın analitik ve hukuki yönlerine odaklandı.

“Kadın Siyaset Okulu” eğitim programlarının (konferanslar, eğitimler, siyasi stratejistler, sosyologlar ve uzmanlarla birlikte ustalık sınıfları) bölgelerde yaklaşık 7 bin katılımcı tarafından halihazırda tamamlandığını hatırlatalım. Yüz yüze eğitim seminerleri Moskova, St. Petersburg, Tyumen, Kaliningrad, Berezniki, Perm Bölgesi ve Gubkin, Belgorod Bölgesi’nde gerçekleştirildi.

Hoparlör
Poluyanova Natalya Vladimirovna
Poluyanova Natalya Vladimirovna
Federal parti projesi “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” koordinatörü, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması milletvekili
#kadın siyaset okulu
#Poluyanova
#Birleşik Rusya Kadın Hareketi
#partiprojeleri
#mesleki eğitim
#bölgeler
#seçim2024
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/zhenskoe-dvizhenie-edinoj-rossii-organizovalo-onlajn-sessiyu-politshkoly-posvyashyonnuyu-analizu-provedeniya-vybornyh-kampanij

REKLAM ALANI