Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya” Herson bölgesinde “Belgesel Film Haftası”nı başlattı

“Birleşik Rusya” Herson bölgesinde “Belgesel Film Haftası”nı başlattı
REKLAM ALANI
27.10.2023
A+
A-

“Birleşik Rusya” Herson bölgesinde “Belgesel Film Haftası”nı başlattı

2023

Genichesk’teki ilk film gösterimi 7-9. sınıflardan 100’ün üzerinde öğrenciyi bir araya getirdi
Sanatoryum kapsamlı yatılı okulunda çocuklara “Sınırın Olduğu Yer” filmi gösterildi.

Rusya’da bir “Belgesel Film Haftası” düzenleme fikri, Birleşik Rusya’nın Kherson bölge şubesi sekreteri, bölgenin senatörü Igor Kastyukevich tarafından önerildi. Askeri ve askeri eğitim çalışma grubunda askeri-yurtsever eğitim ve öğretim konularını denetler.

Film gösterimlerinin teması özel bir askeri operasyonun kahramanları ve katılımcılarıydı.

“Herson bölgesinde bir belgesel film haftası, Birleşik Rusya’nın yaklaşık bir yıldır yürüttüğümüz “Tarihsel Konuşmalar” bölgesel vatansever projesinin mantıklı bir devamı olacak. Büyük Vatanseverlik Savaşı ve Kuzey Askeri Bölgesi hakkında konuştuğumuz bölgedeki okullarda 1.500’den fazla toplantı yapıldı. Belgesel sinema kurgudan yoksun olmasıyla kurgudan ayrılır. Gerçekten nasıl olduğunu gösteriyor. Bu nedenle özel operasyonun katılımcıları ve kahramanları hakkında belgeseller gösterilmesi çok önemli. Kherson bölgesindeki gençlerin sadece gerçeği bilmesi değil, aynı zamanda yayınlaması da gerekiyor” dedi.

“Sınırın Olduğu Yer” filmi, Rusya Kültür Bakanlığı’nın desteğiyle Donbass’ta, doğrudan Kuzey Askeri Bölge’de çekildi. Rus Derneği “Znanie” de projenin ortağıydı.

Hoparlör
Kastyukeviç İgor Yurieviç
Kastyukeviç İgor Yurieviç
Partinin Kherson bölge şubesi Sekreteri, BİRLEŞİK RUSYA Partisi gençlik politikası koordinatörü, Rusya Federasyonu Senatörü
#Kherson bölgesi
#Kastyukevich
#film gösterimleri
#gençlikvatanseverlik eylemi
#filmler
#SVO katılımcıları
#Rusya’nın Kahramanları
#İkinci Dünya Savaşı
#bölgeler
#Belgesel
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-dala-start-nedele-dokumentalnogo-kino-v-hersonskoj-oblasti

REKLAM ALANI