Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Binali Yıldırım Milas Ören’de vatandaşlar tarafından sevgi seli ile karşılandı

Binali Yıldırım Milas Ören’de vatandaşlar tarafından sevgi seli ile karşılandı
REKLAM ALANI
19.07.2022
A+
A-

Binali Yıldırım Milas Ören’de vatandaşlar tarafından sevgi seli ile karşılandı.

Açıklama yok.

Son Vakit’in haberine göre; Bugün Eski Başbakan, İzmir milletvekili Sayın Binali Yıldırım Milas Ören’de Doğruer Otel önünde kendisi için kesilecek olan kurbanları azad etti ve çoşkuyla karşılandı.

Ören halkı ile kucaklaşan Binali Yıldırım, vatandaşların sevgi gösterileri ve yoğun ilgisiyle karşılaştı.

15 Temmuz’da Okyanus ötesinin bizzat CIA ve iti Fetullah Gülen ve Türkiye’deki itleri ülkemizi parçalayıp güney sınırlarımızda terör devleti kurmak istediler. 15 Temmuz’da sokağa inen Aziz Milletimiz onlara gereken cevabı vermişti. Sayın Binali Yıldırım’ın hainler tarafından bombalanan meclisteki dirayetini bu millet unutmayacaktır.

15 Temmuz’dan sonra daha güçlü bir şekilde sayın Devlet Başkanımız ve sayın Devlet Bahçeli’nin devletimizin bekası için birlikte oluşturdukları Cumhur İttifakı 2023’te de bu şerefli ittifak devam edecektir.

Ferhat Aydoğan-Milas

Açıklama yok.

REKLAM ALANI