Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bekir AYAZ Futbol, kültürümüzün ve günlük hayatımızın bir parçasıdır

Bekir AYAZ Futbol, kültürümüzün ve günlük hayatımızın bir parçasıdır
REKLAM ALANI
28.12.2022
A+
A-

Bekir AYAZ Futbol, kültürümüzün ve günlük hayatımızın bir parçasıdır.

Açıklama yok.

Spor yöneticisi ve marketing uzmanı Bekir AYAZ ülke genelinde sporun gelişmesi için yurt genelinde başlatmış olduğu ziyaretler kapsamında Kadınlar 2.Liginde mücadele eden Gazi kent Spor Kulübüne nezaket ziyaretinde bulundu.

Akademik bir unvana sahip olan deneyimli yönetici Bekir AYAZ, futbol, kültürümüzün ve günlük hayatımızın bir parçasıdır. Geleceğe yönelik projeler kapsamında hedefler ve eylemler arasında yapıların güçlenmesi için tabandan tepeye strateji geliştirerek spor gelişimine odaklanıyoruz.

Açıklamalarına devam eden AYAZ: Bu ülkede herkes “Taban olmadan hiçbir olmaz “felsefesini çok iyi etüt etmesi gerekmektedir. Futbolun gelecek stratejisini belirlemek adına bayan sporcularımızın karşılamış oldukları zorlukları çok iyi biliyor ve bunun için özel önlemler ve hedefler alarak, mevcut potansiyellerini geliştirmek adına bütün dinamikleri bir araya getirerek çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi.

Gazikent Spor Kulübü Teknik sorumlusu Cesim KARALAR (Uefa-A Lisan ) nazik ziyaretlerinden dolayı Bekir AYAZ’a teşekkür ederek bir takım açıklamalarda bulundu. Karalar, kadın futbolunu ülke genelinde çekici ve erişebilir bir hale getirmeyi arzuluyoruz. Toplumu teşvik ederek, İlham veren ve birleştiren başarı hikâyelerini arttırmak istiyoruz. Küçük bütçeler ve kısık imkânlar ile zorluklara göğüs gererek ayakta kalmaya çabalıyoruz. İmkânlar verildiği takdirde çıtayı yükselteceklerini belirtti.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Açıklama yok.

REKLAM ALANI