Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Başkan Sarı, Şimdi Sakarya’mız, Ticaret Borsamız için yollara düştük. İlk hedefimiz Afrika’dır

Başkan Sarı, Şimdi Sakarya’mız, Ticaret Borsamız için yollara düştük. İlk hedefimiz Afrika’dır
REKLAM ALANI
26.04.2022
A+
A-

Başkan Sarı, Şimdi Sakarya’mız, Ticaret Borsamız için yollara düştük. İlk hedefimiz Afrika’dır

Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Sayın Adem Sarı, Sakarya’nın ticaretini uluslararası alana taşıyacağız. Sakarya ürettiği, tarım ve gıda ürünlerinde ülkemizde oldukça iyi pozisyondadır.

İstanbul Kocaeli, Bursa’ya yakınlığı ile ülkemizin nüfusunun nerede ise yarısına hitap edebileceği gibi çok verimli toprakları ile jeopolitik olarak da çok iyi konumdadır. Onlarca şehire göre lojistik başta olmak üzere bir çok avantaja sahiptir. Tüm pazara yakınlığı yanı sıra, İhracatta da iddialı bir şehirdir.

Sakarya bunca avantajı ile bir dünya şehri olmalı. Sakarya’nın dünyadan, dünyanın Sakarya’dan haberdar olmalıdır.

Bizde Ticaret Borsası olarak Sakarya’mızın hak ettiği yere taşımak için elimizden geleni yapıyor, daha fazlası için çalışmaya devam edeceğiz.

Sakarya Ticaret Borsası olarak Afrika, Balkanlar ve Türk Dünyası ülkeleri ile yeni iş birliktelikleri başlattık.

Şimdi Sakarya’mız, Ticaret Borsamız için yollara düştük. İlk hedefimiz Afrika’dır. Afrika’nın en büyük ülkesi olan Nijerya’dan başlıyoruz.

Burada pazar araştırmaları yapıp, neler yapabileceğimizi gözümüzle göreceğiz, sonra Sakarya’lı iş adamları ile birlikte tekrar ziyaret edeceğiz. Herşey Sakarya için dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI