Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

AYAKÜSTÜ BİR ŞEYLER TÜRK DÜNYASI MÜZİKLERİ programına konuk oldu

AYAKÜSTÜ BİR ŞEYLER  TÜRK DÜNYASI MÜZİKLERİ programına konuk oldu
REKLAM ALANI
14.11.2021
A+
A-

DÜNYACA ÜNLÜ VİRTÜÖZÜ AĞIRLADILAR
Dünyaca ünlü balaban virtüözü Alihan SAMEDOV Ulusal Radyo’da UĞUR ATİS ve ŞAHSENEM’LE AYAKÜSTÜ BİR ŞEYLER / TÜRK DÜNYASI MÜZİKLERİ programına konuk oldu.

Deneyimli radyo programcısı Uğur ATİS ve Özbek/Türk Ses Sanatçısı Şahsenem tarafından hazırlanıp sunulan; müzik direktörlüğünü Ulubeg HEKİMOV’un yaptığı “ UĞUR ATİS ve ŞAHSENEM’LE AYAKÜSTÜ BİR ŞEYLER / TÜRK DÜNYASI MÜZİKLERİ “ programı yoğun ilgi görürken yayın hayatına hızlı girdi. 8 Kasım 2021 Pazartesi günü canlı olarak yayınlanan programda Türk Dünyası’nın en önemli coğrafyalarından biri olan Kafkasya’da bulunan “ AZERBAYCAN “ konusu işlendi. Programda “ AZERBAYCAN “ Kültürü’nün işlenmesinin amacı ise “2’nci KARABAĞ ZAFERİ”ydi. Programa aynı zamanda dünyaca ünlü Azerbaycan ve Türk Dünyası’nın en önemli müzik ustalarından biri olan balaban virtüözü “ Alihan SAMEDOV “ telefon bağlantısıyla katılarak Azerbaycan müzik kültürünün önemi ve Türk Dünyası’na olan katkılarını ve aynı zamanda “ KARABAĞ ZAFERİ ”nin olumlu etkilerini dile getirdi. Orta Asya sanatçıları ve müziği ayrıca kültürünün işlendiği tek program olma özelliğini taşıyan UĞUR ATİS ve ŞAHSENEM’LE AYAKÜSTÜ BİR ŞEYLER / TÜRK DÜNYASI MÜZİKLERİ programına gösterilen ilgi radyonun telefonlarının kilitlenmesine sebep oldu. Özbek popçu Şahsenem “ Görüyorumki Türk dünyası işlendiğinde halkımız tek vücut oluyor bu onur verici bir durum, bu tarz ve tek olan programın içinde olmaktan onur duyuyorum” dedi.

SELÇUK AKA-İSTANBUL

REKLAM ALANI