Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Atilla Halit ; Amaçları yurt dışında ki Türk ve diğer müslümanları sokağa dökmek

Atilla Halit ; Amaçları yurt dışında ki Türk ve diğer müslümanları sokağa dökmek
REKLAM ALANI
28.01.2023
A+
A-

 

 

 

 

 

Atilla Halit ; Amaçları yurt dışında ki Türk ve diğer müslümanları sokağa dökmek

Daha önce bir çok kez adı sıkça duyulan ve yurt dışında yaşayan Türkmen Atilla Halit olarak bilinirken Hollanda ,İsveç Stockholm ,Danimarka’nın Kopenhag şehrinde kutsal kitabımız kuranı kerimi yakan fanatik Türk düşmanı Palu provokasyonlar yapmaktadır diyerek kamuoyuna açıklamada bulundu.

Açıklama yok.

Atilla Halit ; Din ve vicdan özgürlüğünden bahseden yaşlı batı ve okyanus ötesi aynı provokasyonlara devam etmektedir. Amaçları yurt dışında ki Türk ve diğer müslümanları sokağa döküp Türk ve islam düşmanlığını tavan yaptırıp esef olaylarla bu seçim üzeri Türkiye ile ilişkilendirmek istenmektedir. Biz müslüman Türkler olarak ve diğer müslüman halklarda asla kitabı mukaddese; Tevrat, Zebur ve incil ‘i şerifi yakmayız. İnancımıza göre bu kutsal kitaplarda bozulmamış sure ve ayetler vardır. Hatta Hinduizmin kutsal metinlerine, Budizm’in kutsal metinlerine dokunmayız. Tarihte ki Türk ve İslam medeniyetlerinde hiç bir dine ait kilise ve havralara asla dokunulmamıştır. Palu denen bu fanatik İslam düşmanını ve ona özgürlük adı altında Kuran-ı Kerim yakma müsadesini veren devletlerini esefle lanetliyoruz. Türkiye’de seçim yaklaşınca Türk düşmanları böyle provokasyonlara başvurmaktadır. Allah kelamını yakanı mutlaka Rabbim cezalandıracaktır. Türkiye ‘de bu tip zihniyetle aynı olan altılı masada sayın devlet başkanımıza ve cumhur ittifakına saldırmaktadırlar. Altılı masanın saldırılarını milletimiz izlemektedir. Sadece Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakına saldırırken devletimizin bekası ile ilgili hiç bir şeye değinmemektedirler. Türkiye ‘de sınır ötesi bir Suriye sorunu, pkk kaynaklı Irak sorunu , Yunanistan sorunu, Doğu Akdeniz sorunu ve Ukrayna sorunlarına nasıl bir çözüm üretileceğinden hiç bahsetmiyorlar onların amacı devletin milletin bekası halkımızın refahı değil batılı ve okyanus ötesinden aldıkları emirlerle Tayyip Erdoğan düşmanlığı yapmaktır. Allah, Tayyip Erdoğan kadar başlarına taş düşürsün. Neden bahsetmiyorlar ? Bunların gözleri kör olduğu gibi beyinleri de mi kör. Savunma sanayi her alanda %80 yerlilik oranına ulaştı. Türkiye barajlar ve tüneller ülkesi oldu. Marmaray, Orhan gazi, 18 sekiz Mart köprülerinden hiç mi geçmediler. Otoban ağlarını görmüyorlar mı? Evet kısmi ekonomik kriz var ancak dünya ‘nın her yerinde var. Beyinlerinin rahmani bölümleri iflas etmiş bunları göremiyorlar mı? Ama şeytani bölümü sürekli konuşuyor. Yukarıda bahsettiğim batı ile her ne kadar müşterek hareket etseler bile seçimi Tayyip Erdoğan ve cumhur ittifakı kazanacaktır. Bu şeytanın davulcuları bunu böyle bilmelidir.

Kamuoyuna saygılarımla.

Atilla Halit

Haber : Erkan Arıkan

 

 

Açıklama yok.

 

Açıklama yok.

 

Açıklama yok.

 

Açıklama yok.

 

Açıklama yok.

REKLAM ALANI