Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ASKA GRUP TEKSTİL YÖNETİM KURULU BAŞKANI ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN İSTANBUL’UN FETHİ MESAJI

ASKA GRUP TEKSTİL YÖNETİM KURULU BAŞKANI ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN İSTANBUL’UN FETHİ MESAJI
REKLAM ALANI
29.05.2023
A+
A-

ASKA GRUP TEKSTİL YÖNETİM KURULU BAŞKANI ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN İSTANBUL’UN FETHİ MESAJI

Turan Teşkilatı Onursal Başkanı Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, İstanbul’un Fethi’nin 570.yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Bir çağın kapanıp yeni bir çağın açılmasına vesile olan dünyanın göz bebeği Şehr-i İstanbul’un, sevgili Peygamberimizin övgüsüne ve müjdesine mazhar olan büyük devlet adamı Fatih Sultan Mehmet ve kahraman askerleri tarafından fethedilişinin 570. yıl dönümünü kutlamanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz.

Gerek sahip olduğu kadim tarihi ve medeniyeti gerekse konumuyla dünyanın en kıymetli şehirlerinin başında gelen İstanbul, aynı zamanda kahraman ecdadımızdan tevarüs eden sevgi, saygı, hoşgörü ve adalet gibi yüce hasletlerimizin de timsalidir.

Bizlere böylesi nice şanlı zaferler ve kahramanlıklarla dolu bir geçmiş armağan eden ecdadımızın sahip olduğu inanç, azim ve kararlılık, bu cennet vatanı daha müreffeh yarınlara taşıma yolunda bizlere ilham kaynağı olmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, dünya şehri İstanbul’un 570. fetih yıl dönümünü kutluyor, bu nadide kenti bizlere miras bırakan kahraman ecdadımızı rahmetle, hürmetle ve minnetle yâd ediyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI