Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Andrey Klimov, Brezilya İşçi Partisi Uluslararası İlişkiler Sekreteri Romenio Pereira ile görüştü

Andrey Klimov, Brezilya İşçi Partisi Uluslararası İlişkiler Sekreteri Romenio Pereira ile görüştü
REKLAM ALANI
20.11.2023
A+
A-

Andrey Klimov, Brezilya İşçi Partisi Uluslararası İlişkiler Sekreteri Romenio Pereira ile görüştü

2023

Taraflar, partiler arası işbirliğinin geliştirilmesine yönelik umutları tartıştı
Birleşik Rusya Yüksek Konseyi Bürosu Üyesi, Parti Genel Konseyi Uluslararası İşbirliği ve Yurtdışındaki Yurttaşlara Destek Komisyonu Başkan Yardımcısı Senatör Andrei Klimov, İşçi Partisi heyetini Rusya Forumu için Moskova’ya davet etti . Yeni Sömürgeciliğin Modern Uygulamalarına Karşı Mücadelenin destekçileri ve 2024 yazında gerçekleşecek BRICS+ Uluslararası Partiler Arası Forumu için Vladivostok’a.

“Aslında bugün karar alma merkezinin Avrupa’da değil, Asya-Pasifik bölgesinde olduğunu göstermeliyiz. Birçok ortağımızın da bu konuda hemfikir olduğunu biliyoruz” dedi.

Romenio Pereira, Birleşik Rusya’ya Temmuz 2023’te Sao Paulo Forumu’na katıldığı için teşekkür etti ve onu, İşçi Partisi’nin gelecek yıl Mart ayında düzenlemeyi planladığı uluslararası partiler arası seminere katılmak üzere Brezilya’yı tekrar ziyaret etmeye davet etti.

“Görevdeki hedeflerimden biri partilerimiz arasındaki ilişkileri güçlendirmek ve derinleştirmek. Bugün tartıştığımız olayların bu çalışmayı yoğunlaştırmak için iyi bir fırsat olduğuna eminim” dedi.

Andrei Klimov’a göre modern dünyada uluslararası ilişkilerde durumun ağırlaşması sadece askeri ve ekonomik bir çatışma değil.

“Bu bir kültürler savaşı, bir değerler savaşı, tüm insanlığın geleceği için bir mücadele. Bu bağlamda, BRICS’i ne kadar geliştirirsek, daha adil bir dünya düzenine ulaşmak için o kadar çok fırsata sahip olacağız” diye vurguladı Birleşik Rusya Yüksek Konseyi Bürosu üyesi.

Romenio Pereira da BRICS’in genişleme sonrasında dünya ekonomisinin neredeyse yarısını kapsayacağını belirtti.

“Görevimiz kamu yararı için etkin bir şekilde çalışmaktır. Bunun bizim görevimiz olduğunu söyleyebilirsiniz” diye sözlerini tamamladı.

Hoparlör
Klimov Andrey Arkadeviç
Klimov Andrey Arkadeviç
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Uluslararası İlişkiler Federasyon Konseyi Komitesi Başkan Yardımcısı
#Klimov
#Brezilya
#BRICS
#Uluslararası ilişkiler
#partiler arası işbirliği
#forum
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/andrej-klimov-vstretilsya-s-sekretaryom-po-mezhdunarodnym-voprosam-brazilskoj-partii-trudyashihsya-romenio-perejra

REKLAM ALANI