Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

AGOP YENİ ŞARKISI ”SEVİYORUM”İÇİN KOLLARI SIVADI

AGOP YENİ ŞARKISI ”SEVİYORUM”İÇİN KOLLARI SIVADI
REKLAM ALANI
21.02.2023
A+
A-

AGOP YENİ ŞARKISI ”SEVİYORUM”İÇİN KOLLARI SIVADI

Açıklama yok.

Balıkçı ve müzisyen bir ailenin çocuğu olarak İstanbul Bakırköy’de dünyaya gelen sahnelerin sevilen ve aranan sanatçısı AGOP yeni şarkısı ”Seviyorum” için stüdyo çalışmalarına başladı. Söz ve müziği bugüne kadar birçok şarkıya hayat veren duayen sanatçı Burçin BİRBEN’e ait olan şarkının, aranjesi ise ünlü aranjör Ömer KOCA’ ya ait. Kendine has yorumu ile şarkının Okumasını bitiren AGOP daha şarkı çıkmadan yakın dostları ve müzik otoritelerinden tam not aldı.

Açıklama yok.

Bugüne kadar sahnelerde tozu dumana katan AGOP; İstanbul Belediyesi Konservetuarı ve Üsküdar Musiki Cemiyetin’de uzun yıllarNota, nazariyat ve şan eğitimleri almıştır. Bunun yanı sıra AGOP, kendisine müziği sevdiren, kendisine şarkı söylemeyi öğreten
Rahmetli bestekâr Yıldırım GÜRSES’ in hayatında çok önemli bir yere sahip olduğunu söylüyor ve kendisinden çok ciddi eğitimler Aldığını belirtiyor.

Açıklama yok.

İlk albümünü TSM tarzında,2013 yılında Elenor MÜZİK’ ten çıkaran AGOP çeşitli durumlardan dolayı albümün dağıtımının Gerçekleşmediğini bu nedenle istediği hedeflere ulaşamadığını belirtti.

Açıklama yok.
Fakat bu süreçte şirketin sözleşmeli sanatçısı olan AGOP, bu sayede Hüner COŞKUNER, Müslüm GÜRSES gibi isimlere albümlerinde vokal ve vokal koçluğu yaparak bu duayen isimlerle çalışma fırsatı bulmuştur. Bu süreçten sonra, kendine Sahnelerde yer bulan sanatçı, modern taverna müziğinin ilk öncülerinden olmuştur. İstanbul ve Türkiye’nin birçok önemli Mekânında binlerce kez sahne alan, performansı, repartuarı ve enerjisi ile milyonların beğenisini kazanan sanatçı yıllar önce Ulusal bir TV kanalının düzenlemiş olduğu jüri koltuğunda ise ”Müslüm Gürses, Muazzez ABACI, Selami ŞAHİN, Hakan AYSEV gibi Usta isimlerin oturduğu İŞTE STAR yarışmasına annesinin yoğun isteği ile katılarak yarışmada Türkiye mesaj rekoru kırarak Birinci olmuştur.

Açıklama yok.

Aynı zamanda kısa bir süre radyo programcılığı da yapan, Abdullah OĞUZ’UN sinema filmi olan ”Sıcak”filminde rol alan sanatçı bunun yanı sıra çeşitli filmlerde de Boy göstererek oyunculuk yeteneğini de gözler önüne seriyor.

Açıklama yok.

Sevilen sanatçı AGOP” Daha çocuk yaşlarda ilkokul, ortaokul ve kilise korolarında şarkılar söyleyerek müziğe olan aşkım başladı. Müzik benim ruhumun dışa vurumu. Yıllardır sahnelerde, konserlerimde şarkılar söyleyerek nefesim yetene kadar müzikten asla
Vazgeçmeyeceğim. Sevgili dostum ve duayen isim Burçin BİRBEN’in ”Seviyorum” şarkısını seslendireceğim için onur ve gurur Duyuyorum. Eminim bu şarkı siz müzikseverlerin ciddi beğenisini kazanacak. Bu şarkıya çok güveniyorum.” sözleri ile Şarkısına olan inancını belirtiyor.

Modern taverna müziğinin öncülerinden olan sanatçının yeni single çalışması müzikseverler ve müzik otoriteleri tarafından Heyecanla bekleniyor.

MAVİ KÜÇÜKÜNAL-İSTANBUL

Açıklama yok.

REKLAM ALANI