Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

EIF2050 ile Enerji Sektöründe Yatırımlar Hız Kazanacak!

EIF2050 ile Enerji Sektöründe Yatırımlar Hız Kazanacak!
REKLAM ALANI
09.07.2021
A+
A-

EIF2050 ile Enerji Sektöründe Yatırımlar Hız Kazanacak!

EIF 2019 da 1000′ nin üstünde toplantı gerçekleştiğini ve 2 milyar dolara yakın sözleşme imzalandığını belirtmek isterim.

Konuşmacılar arasında T.C Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sn. Fatih Dönmezin ve Birleşik Krallık Hükümetinden Lord Robin Berry Janvrin de katılım gösterdiği kongremizde, yurt dışından gelen şirketlerin CEO ları, Yerli şirketlerin CEO ları, ve tüm ilgili Kamu temsilcileri’ nin katılıdığı kongre oturumlarında Türkiye ve yakın coğrafyanın enerji piyasalarının tüm boyutları ile değerlendirilmesi sağlanmıştır.

Bu yılda geçtiğimiz 14 yılda kazanmış olduğumuz tecrübe ile daha çok motiveyiz. Fuar alanımız 400 aşkın yerli ve yabancı seçkin enerji şirketlerini ağırlayacak, gelecek binlerce delege sizlerin yeni pazarlar bulmanızda katkı sağlayacaktır.

13 – 15 Ekim 2021 tarihinde Antalya ANFAŞ Fuar Merkezinde, sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Detaylı bilgi ve delege kaydı için www.eif2050.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram

REKLAM ALANI