Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

CHP’NİN 98. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA CHP TEŞKİLATI TÖREN DÜZENLEDİ

CHP’NİN 98. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA CHP TEŞKİLATI TÖREN DÜZENLEDİ
REKLAM ALANI
09.09.2021
A+
A-

CHP’NİN 98. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA CHP TEŞKİLATI TÖREN DÜZENLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon il ve ilçe teşkilatları ile Belediye Başkanları, Cumhuriyet’in 98.yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

Açıklama yok.

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, İstanbul’un Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ilçe teşkilatları, ilçe başkanları, parti temsilcileri ve CHP’liler katıldı.

CHP İl Başkanlığınca Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören, çelenk sunumuyla başlayan programda konuşan CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, “Bizlere bu cennet vatanı ve Türkiye Cumhuriyetini emanet eden Atam, senin açtığın yolda korkmadan, yılmadan, senin ışığında hiç durmadan yürüyeceğime ant içerim, aklımızdan düşüncelerini, kalbimizden sevgini sildirmeye kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi.

Açıklama yok.
Başkan Hacısalihoğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “98 yıl önce, kan ve ateş cehenneminin ortasından bağımsızlık aşkı ve heyecanıyla çıkan aziz milletimizin yaşadığı o heyecan hala yüreğimizde yaşıyor. O ateşin simgesi olan Cumhuriyet Halk Partisi, kurucu ilkelerine sadık olarak, Büyük Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere armağan ettiği değerlerle, aydınlık, çağdaş bir Türkiye mücadelesine devam etmektedir. Biliyoruz ki, içinde bulunduğumuz bu zor zaman, 98 yıl öncesinden daha zor değil. Bu inançla, CHP’nin her üyesi, dün olduğu gibi bugün de, Cumhuriyet ideali ve değerleri için çalışmaktadır. Biz herkesin özgür, mutlu ve refah içerisinde yaşadığı Türkiye kurulması hedefine de hep birlikte mutlaka ulaşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, bütün örgütümüzü kutluyor, bu büyük örgütün hak ettiği iktidara en yakın sürede ulaşmasını diliyorum.”

REKLAM ALANI